Als een vis in het water met uw vijver

Vijveraanleg in Tielt zorgt voor de ultieme afwerking van uw tuin

Een tuin die goed onderhouden is kan een ware bron voor genot zijn van zodra de dagen langer worden en de temperatuur klimt. Maar ook in de koude maanden zijn er al heel wat mensen die verwarmingselementen gebruiken om gezellig buiten te keuvelen bij het flakkerende vuur.

Toch kan het zijn dat u  het gevoel hebt dat uw tuin eigenlijk iets mist en dat komt vaak voor bij mensen die geen vijver of waterpartij hebben. Een vijver zorgt namelijk voor dat tikkeltje meer en zal uw tuin nog meer doen schitteren.

Een vijver aanleggen is geen klus waaraan u moet beginnen zonder goede voorbereiding. Het is namelijk veel meer dan een put graven en die vullen met water.  De ondergrond moet een beschermlaag krijgen, er moet folie geplaatst worden, kortom, eigenlijk is dit een klus die u beter aan een specialist voor vijveraanleg in Tielt en omstreken overlaat.

Wij leggen uw vijver aan en zorgen ervoor dat u jarenlang plezier zal ondervinden van uw waterpartij. Als ervaren vakman in vijveraanleg voor Tielt en andere regio’s voorzien wij uw tuin van de meest passende vijver, uiteraard rekening houdend met uw wensen en vereisten.

Neem vandaag nog contact met ons op voor bijkomend advies!

Contacteer ons! 051 67 90 82
Contacteer ons!051 67 90 82