Groene of kleurrijke tuin

Tuinaanleg & tuinonderhoud in Tielt zorgen voor maximaal genot

Wie een tuin aangelegd heeft weet dat regelmatig onderhoud zeer belangrijk is om uw tuin gezond en mooi te houden. Bij tuinonderhoud verstaan we onder meer het maaien van het gras, het verwijderen van onkruid, het snoeien van hagen,…

Velen onder jullie zullen denken: wij kunnen dat allemaal zelf en we hebben daarvoor niemand nodig!” En enerzijds is het wel waar bij sommige tuinen omdat ze misschien weinig beplanting bevatten of zodanig klein zijn dat zelf het onderhoud doen perfect haalbaar is. Maar bij bepaalde tuinen is correct onderhoud en een specifieke snoeimethode noodzakelijk om de tuin in optimale conditie te houden.

Ons bedrijf zorgt voor een perfecte tuinaanleg en tuinonderhoud in Tielt  en omstreken en dit op regelmatige basis of op eenmalig vlak.  Voor bepaalde mensen is het namelijk niet noodzakelijk regelmatig te komen maar toch wel één maal per jaar om dan letterlijk “grote kuis” te houden.

Op die momenten worden alle bomen en hagen gesnoeid en gescheerd en is er ook een bijkomende behandeling om  de beplanting in de tuin optimaal te laten groeien en bloeien.  Tuinaanleg en tuinonderhoud in Tielt is echt ons ervaringsgebied en dus hopen wij ook u binnenkort als klant te mogen begroeten. Neem vandaag nog contact met ons op voor bijkomende inlichtingen.

Contacteer ons! 051 67 90 82
Contacteer ons!051 67 90 82