Ontwerp op maat

Uw tuin laten ontwerpen in Tielt en aanpalende gemeenten

Het ontwerpen van uw droomtuin is een zaak waarbij we tot in het oneindige kunnen gaan en dit zowel op vlak van kostprijs als op vlak van speciale ontwerpen. Uiteraard moet hierbij ook rekening gehouden worden met allerlei andere zaken zoals de beschikbare oppervlakte, ligging van de tuin en onderhoudsmogelijkheden.

Een tuin laten ontwerpen in Tielt of in eender welke aanpalende gemeente is voornamelijk nog altijd een kwestie van persoonlijke keuzes en smaken. Sommige mensen zullen kiezen voor een zeer “strakke” tuin, terwijl anderen liever een vorm van “verwildering” zullen zien in hun beplanting.

Welke stijl ook uw voorkeur geniet, wij bezorgen u op basis van uw eisen en wensen een volledig uitgewerkt ontwerp, volledig op uw maat. Wij zijn zowel gespecialiseerd in moderne als in traditionele stijlen en ook qua oppervlaktes zijn ook kleine oppervlaktes voor ons echt leuk om mee te werken.

Een persoonlijke aanpak, daar kiezen wij voor als u beslist om uw tuin te laten ontwerpen in Tielt en niet in een grotere gemeente.  Wij zijn er nog altijd van overtuigd dat een nauwe band met onze klanten garant staat voor een perfecte afwerking van ieder project.

Interesse? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Contacteer ons! 051 67 90 82
Contacteer ons!051 67 90 82