Snoeien en vellen zonder beschadiging

Snoeiwerken in en rond Tielt en verwerking van het afval

Hebt een lange haag die dringend gesnoeid moet worden? Klagen uw buren van overhangende takken? Of hebt u heel wat buxussen die opnieuw in vorm moeten gesnoeid worden? Dan is het hoog tijd om een ervaren tuinman te raadplegen die al uw snoeiwerken in Tielt en aanpalende gemeenten verzorgd.

Het snoeien van planten en het vellen van bomen is vaak een moeilijke klus om zelf uit te voeren. De bomen kunnen bijvoorbeeld zeer hoog zijn, waardoor alles zelf uitvoeren met een ladder niet haalbaar is. Daarnaast kan het ook zijn dat het fysiek té zwaar werk is voor u en u het risico zou lopen achteraf wekenlang niets meer te kunnen doen.

U hoeft in al deze gevallen dus zeker geen risico te nemen. Neem contact op met ons en wij verzorgen al uw snoei- en velwerk tot in de puntjes.  Wij zorgen er ook voor dat u geen afval meer hebt achteraf en voor degene die het snoeiwerk toch zelf willen doen verhuren wij machines om takken, stammen en schors te verwerken.

Wij verzorgen al uw snoeiwerk in Tielt en daarbuiten en zorgen ervoor dat uw tuin er opnieuw piekfijn bij ligt. Neem meteen contact op voor een afspraak of advies. 

Contacteer ons! 051 67 90 82
Contacteer ons!051 67 90 82